Πακέτο υπηρεσιών

1. Εξασφάλιση άδειας εισόδου στη χώρα εφόσον χρειάζεται
Σε περίπτωση που απαιτείται άδεια εισόδου (visa) του ποδοσφαιριστή στη Κύπρο, η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να εισέλθει στη χώρα.

2. Παραλαβή από το αεροδρόμιο
Η εταιρία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες κατά την άφιξη του ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο με πλήρη επαγγελματισμό. Άτομο της εταιρείας μας με επαγγελματία οδηγό θα παραλάβουν τον ποδοσφαιριστή από το αεροδρόμιο και ακολούθως θα οδηγηθεί στο χώρο διαμονής του.

3. Διαμονή σε ξενοδοχείο/διαμέρισμα/σπίτι)
Ο ποδοσφαιριστής θα διαμένει σε ξενοδοχειακή μονάδα που παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για μια άνετη διαμονή. Φωτογραφίες του χώρου επισυνάπτονται.

4. Διακίνηση που απαιτείται για το αθλητικό πρόγραμμα του ποδοσφαιριστή
Η εταιρία μας θα καλύπτει πλήρως τη μεταφορά του ποδοσφαιριστή για όλες τις προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες του.

5. Πλήρης αθλητική διατροφή
Η διατροφή ενός αθλητή είναι στις μέρες μας πολύ σημαντική και η εταιρία μας παρέχει στον ποδοσφαιριστή διατροφολόγο ο οποίος θα του παρέχει πρόγραμμα διατροφής που απαιτείται για ένα αθλητή.

6. Πλήρης αθλητικές ιατρικές εξετάσεις και αναλύσεις
Όλοι οι αθλητές θα εξετάζονται από ομάδα ιατρών για να γνωρίζουμε επακριβώς τη κατάσταση της υγείας του αθλητή πριν την έναρξη των προπονήσεων.

7. Ασφάλιση ποδοσφαιριστή
Θα παρέχεται στον ποδοσφαιριστή ασφάλιση που θα καλύπτουν τυχόν ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

8. Εργομετρικά τεστ
Η εταιρία θα πραγματοποιεί εργομετρικά τεστ με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έτσι τα αποτελέσματα να είναι ακριβής και αξιόπιστα.

9. Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με εξειδικευμένο προπονητή
Η εταιρία θα προσφέρει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων από εξειδικευμένους προπονητές με στόχο την βελτίωση ποδοσφαιρικών αδυναμιών του ποδοσφαιριστή.

10. Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με εξειδικευμένο γυμναστή
Θα προσφέρεται επίσης ατομικό πρόγραμμα από γυμναστή με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει μία πλήρης εκγύμναση για να βρίσκεται σε πλήρης ετοιμότητα.

11. Πρόγραμμα προπονήσεων με άλλους ποδοσφαιριστές/ομάδα
Ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται καθημερινά με άλλους ποδοσφαιριστές και 3-4 φορές κάθε μήνα θα συμμετέχει σε φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες με άλλες Κυπριακές αλλά και ομάδες από άλλες χώρες που έρχονται στη Κύπρο για προετοιμασία. Στα παιχνίδια αυτά θα προσκαλούνται προπονητές και σκάουτερ άλλων ομάδων

12. Βιντεοσκόπηση προπονήσεων και αγώνων
Η εταιρία θα προσφέρει βιντεοσκόπηση κάποιων προπονήσεων και των αγώνων του ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να εντοπίζονται τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης.

13. Βίντεο ανάλυση του αγώνα και μάθημα τακτικής
Σημαντικό για την εταιρία μας, και γι’ αυτό θα προσφέρει βίντεο ανάλυση του αγώνα αλλά και μάθημα τακτικής.

14. Σχεδιασμός καριέρας
Ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ποδοσφαιριστή και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, θα γίνεται σχεδιασμός της καριέρας του και θα γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης ομάδας που να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να προχωρήσει σε επαγγελματικό συμβόλαιο.

15. Πρόγραμμα αθλητικής διατροφής
Καθημερινά ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να τηρά το πρόγραμμα διατροφής που του παρέχει η εταιρία μας, έτσι με αυτό το τρόπο να τρέφεται σωστά και να δίνει το 100% του στις προπονήσεις και τους αγώνες.

16. Αθλητικό ψυχολόγο
Η εταιρία μας επίσης προσφέρει αθλητικό ψυχολόγο σε περιπτώσεις που χρειάζεται ούτως ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι αφοσιωμένος στο πρόγραμμα του.

17. Κτίσιμο προφίλ του ποδοσφαιριστή
Μόλις ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για ‘’δράση’’, η εταιρεία μας θα αναλάβει το κτίζουμε το προφίλ του στα ΜΜΕ κάτι απαραίτητο στην προώθηση ενός ποδοσφαιριστή σε ανώτερο ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

18. Δημιουργία βίντεο κλιπ και προώθηση σε ομάδες
Ατομικά βίντεο κλιπ που θα ανεβάσουμε στη σελίδα μας και θα δείχνουν τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο και μετέπειτα τη προώθηση των βίντεο του σε ομάδες.

19. Μηνιαία ενημέρωση προόδου του ποδοσφαιριστή
Οι προπονητές της εταιρείας μας θα παραθέτουν τις απόψεις τους για τη πρόοδο του ποδοσφαιριστή κάθε μήνα.

20. Δημιουργία CV και προώθηση του σε ομάδες
Η εταιρία μας θα δημιουργήσει το επαγγελματικό CV του ποδοσφαιριστή με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί αλλά και όλες τις ικανότητες του.

21. Εύρεση ομάδας
Μόλις διαπιστώσουμε πως ο ποδοσφαιριστής είναι σε επίπεδο που μπορεί να πάει για δοκιμαστικά, η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη προώθησης του σε άλλες ομάδες για δοκιμαστικά, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης ομάδας για εξασφάλιση συμβολαίου. Η εταιρεία έχει την ευθύνη να δώσει την ευκαιρία του ποδοσφαιριστή να πάει σε δοκιμαστικά ομάδων, δεν έχει την ευθύνη εξεύρεσης ομάδας.

22. Κάλυψη όλων των εξόδων για μετακίνηση και δοκιμαστικά σε ομάδα
Την ευθύνη της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή για προπονήσεις και αγώνες είναι αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας μας.

23. Διαπραγμάτευση συμφωνίας με ομάδα
Η εταιρία σωστά και μεθοδικά θα διαπραγματεύεται με ομάδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

24. Νομικές συμβουλές
Επίσης θα παρέχονται από την εταιρία μας νομικές συμβουλές εφόσον χρειάζονται. Δηλαδή, διαφωνίες με ομάδες τότε η εταιρία μας θα σταθεί δίπλα στον ποδοσφαιριστή και θα τον βοηθήσει με νομικές συμβουλές.

25. Παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπευτή εφόσον χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής
Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής χρειαστεί έξτρα θεραπεία τότε θα προσφέρεται από την εταιρία μας.

26. Συνεχής στήριξη του ποδοσφαιριστή
Θα υπάρχει πλήρης και συνεχής στήριξη του ποδοσφαιριστή από την εταιρία σε όλα τα θέματα που μπορεί να τον προβληματίζουν έτσι ώστε να επιλύονται όσο πιο γρήγορα γίνεται.